MAVİ ve MAVİ LACİVERT

MAVİ ve MAVİ LACİVERT

MAVİ ve MAVİ LACİVERT

Şampiyon ADS

Tebrikler şehrin asi çocukları. Tebrikler Demirspor’un yöneticileri. Tebrikler bu takıma ve seyircilere sahip çıkan şehrin yöneticileri. Tebrikler “analarımızın ak sütü” gibi helal olan, bu başarıda emeği olan Türkiye’nin en iyi seyircileri, şimşekleri. 

Kocaman bir lig maratonun sonunda, başarmak adına inançlı, istekli, koşan, yardımlaşan, sahada ne istediğini bilen bir oyun anlayışı içerisinde sahada gördüm yürekli oyuncularımızı. Demirspor’un bu maçı rahat alacağını düşünenlerdendim. Beni bu düşünceye iten en önemli sebep; Altınordu maçı ile başlayan süreçte “futbolcuların kenetlenme hali”dir. Gerçekten de öyle oldu. Maçın sadece son saniyeleri hariç, çok rahat bir maç oynadı. Son saniyelerde ise yanımızda “futbol şansı” bizden yanaydı. 

Yürekli insanlar;

Kolay değil, ekonomik sıkıntılar yaşayan oyuncuların, yaşadıklarını gurur vesilesi yapması, sahaya yansıtması, yürekli oyuncuların bu başarılarını, uzun yıllar unutulmayacak kadar anlamlıdır. Kalesinde devleşen, başarıdaki en büyük paya sahip panter Şener’i, yürekli Tunay’ı, muhteşem ikili Süleyman ve Burak’ı, pırpır Kerem Can’ı, çift ciğerli İlhan’ı, inceci Emre’yi, sağın kulvarı Erçağ’ı, usta Raşit’i, çalışkan Soner’i, usta vuruş İlyas’ı, çalışkan Burhan’ı, Cihan’ı, Uğurtan’ı diğer oyuncular ile bunları başarıyla yöneten Ercan Albay – Arman Bozkaya’yı bu şehre yaşattıkları mutluluktan dolayı, cani gönülden kutluyorum. 

Hakemin son düdüğü ile birlikte saha içi ana-baba gününe dönmüş, herkes sevinç çığlıkları içerisinde birbirine sarılmış, o mutlu anı kutlarken “aman Adanalı canım Adanalı” türküsü geceye ayrı bir anlam katıyordu. 

Son söz;

Bu başarıya emeği geçen, başta Başkan Mehmet Gökoğlu nezdinde tüm yöneticileri, başarının aktörleri olan yürekli oyuncuları, yaz-kış demeden kilometrelerce takımın peşinden koşan, bu sevinci yaşamayı sonuna kadar hak eden taraftarları, şehri yöneten ve bu takıma katkı sağlayan yöneticilerimizi cani gönüldün kutluyorum. 

Facebookta PaylaşTwitter'da Paylaş