Uğur’dan Federasyona serzeniş

Uğur’dan  Federasyona serzeniş

Uğur’dan  Federasyona serzeniş

 

Adana Demirspor teknik direktörü Mustafa Uğur, Federasyona serzenişte bulundu.  Fethiyespor ile yapılacak maçın 19.00’da oynanacak olmasını dile getiren Mustafa Uğur,” Fethiye maçı naklen yayınlanmayacak. Buna rağmen maç 19.00’da oynanacak. Havaların böylesine olumsuz gittiği bir dönemde insan sağlığına dikkat etmek çok önemli. Federasyonumuz yayıncı kuruluşa bu kadar bağlı kalmamalı.”dedi.

FETHİYE MAÇINA HAZIRIZ

 

Mavi lacivertliler dün son idmanını soğuk hava altında yaptı. Neredeyse sıfırın altını gören hava suokluğu nedeniyle futbolcuların olumsuz etkilendiği görüldü.  Teknik patron Mustafa Uğur,”Her anlamda hazır durumdayız. Futbolcularımın kafa olarak fizik olarak bu maçı beklemeleri bizleri mutlu ediyor. İçerde oynadığımız ve kazandığımız maçlar bizlere moral oldu.”dedi.

DEPLASMANDA İLK GALİBİYET OLSUN

Demirspor’un bu sezon deplasman galibiyeti yok. Toplamda 8 deplasman maçına çıkan mavi lacivertliler 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Teknik patron Mustafa Uğur,”Bunun da ilkini gerçekleştireceğiz. Fethiye takımının durumu bizleri ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp aynı zamanda ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz.”diye konuştu.

Facebookta PaylaşTwitter'da Paylaş

Yorumlar(0)

Henüz Yorum Eklenmemiş

Yorum

(*) Zorunlu alanlar

CAPTCHA

Resmi görüntülemekte sorun yaşıyorsanız yenileyiniz.

Lütfen bu alana yukarıda gördüğünüz güvenlik kodunu giriniz