Eyüp maçı Palabıyık'ın

Eyüp maçı Palabıyık'ın


Pazar günü oynanacak olan Demirspor-Eyüpspor karşılaşmasını Ankara bölgesinden Ali Palabıyık yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine Ankara bölgesinden Ejder yapıcı ile Osman karakaş yapacak.


Demirspor maçını kazanmak istiyoruz
Eyüpspor Teknik direktör Hasan Hasan Çelik yönetimindeki idman yaklaşık iki saat sürdü. Hasan Çelik bir mağlubiyetle takım üzerinde olumsuz bir hava yaratılmasının doğru olmadığını belirterek, "Bir yenilgiyle yıkılacak takım değiliz. Yaşadığımız puan kaybını Adana Demirspor galibiyeti ile telafi etmek istiyoruz. Zamanla üst sıralara doğru çıkacağız" şeklinde konuştu.

"ADANA DEMİRSPOR ZOR BİR DEPLASMAN"
Teknik direktör Çelik, Adana Demirspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi:
"Adana Demirspor zor bir deplasman olacak, rakibimiz saha ve seyirci avantajını kullanan iyi bir ekip. Eyüpspor olarak moral konusunda sıkıntılarımız var bunu aşmamız için Adana Demirspor maçını kazanmak istiyoruz. Her zaman söylüyorum çok kaliteli bir kadroya sahibiz, ancak ligde arzuladığımız ve hedeflediğimiz yerde olmamamız bizi etkiliyor. Eyüpspor en kısa zamanda layık olduğu yere çıkacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın"

"CAMİA OLARAK KENETLENDİK"
Eyüpspor Teknik Direktörü Hasan Çelik, "Camia olarak sonuçlara hep birlikte üzülüp hep birlikte sevindik. Bundan sonra da bu böyle olacak. Yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız, cefakar taraftarımız ile tek yürek olduk ve Eyüpspor’un başarısı için kenetlendik. Eyüpspor’un kalitesine yakışacak sonuçlar en kısa zamanda alınacak. Taraftarımızın takıma olan ilgisi ve sahiplenme duygusu güzel günlerin yakında olduğunun sinyallerini veriyor" ifadesini kullandı.

Galeri
Facebookta PaylaşTwitter'da Paylaş

Yorumlar(1)

Ergün Akpınar
her kim bize rakip olarak ne tempoda hazırlanırsa hazırlansın hepsi bu sezon şapka çıkaracaklar bize hele pazar günü o seyirci ambiansını görünce eminim bocalayacaklar ayrıca hakemlerde bu durumdan pay çıkarıp inşallah iyi yöneteceklerdir maçı zira bandırmadaki hakem gibi olurlarsa saç baş yoldururlar inş öyle olmaz
11.02.2012