Büyükşehir Belediyesi, Adana Demirspor'a Destek Olmaya Devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Adana Demirspor'a Destek Olmaya Devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Demirspor'a destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, makamında kabul ettiği Adana Demirspor Kulübü

Başkanı Mehmet Gökoğlu'na 150 bin TL'lik çek verdi.

 

Adana Demirspor'un ve Adanaspor'un bu kentin güzide takımları olduğunu belirten Zihni Aldırmaz, "Biz belediye olarak elimizden geldiği kadar destek oluyoruz, bundan sonra bu desteğimiz sürecek. Ancak artık Demirspor'un adını kullananların da destek olma zamanı geldi. Kamuoyu önünde Demirspor'a destek sözü verenlerin bu sözlerini tutmasını bekliyoruz" dedi.

 

17 Haziran 2010 tarihinde göreve geldiğini ve 23 aylık süreçte 8 milyon TL'ye yaklaşan destekte bulunduğunu belirten Aldırmaz, "Adana Demirspor'a verdiğimiz bu destek ayda ortalama 341 bin TL yapıyor. Keşke imkanımız olsa da daha fazlasını yapabilsek. Ancak biz 113 bin 500 gence spor yaptırıyoruz, 100 amatör kulübe destek oluyoruz. Bu gençleri de yok sayamayız. Bunlar bizim geleceğimiz. Demirspor'a verdiğimiz destek yeterli görülmeyebilir. Yetmiyorsa başkalarının da destek olması, bu taşın altına elini koyması gerekir. İnsanlar 'Demispor'a destek olacağız' diye beyanat veriyor. Artık sözlerini tutsunlar. Demirspor'a destek olma gayreti içinde olsunlar. Herkes bu işe sahip çıkarsa sıkıntı çözülür. Büyükşehir Belediyesi üzerine düşeni yapıyor. Bundan sonra da yapacaktır" şeklinde konuştu.

 

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Adana Demirspor'a Altınordu maçında ve play off'larda başarılar diledi.

 

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu da, şimdiye kadar Büyükşehir'den başka bir yerden destek göremediklerinden yakındı ve Adanalıları takıma sahip çıkmaya çağırdı.

Facebookta PaylaşTwitter'da Paylaş

Yorumlar(0)

Henüz Yorum Eklenmemiş

Yorum

(*) Zorunlu alanlar

CAPTCHA

Resmi görüntülemekte sorun yaşıyorsanız yenileyiniz.

Lütfen bu alana yukarıda gördüğünüz güvenlik kodunu giriniz