Allah mutluluğumuzu bozmasın...

Allah mutluluğumuzu bozmasın...

Demirspor Başkanı Levent Özveren'in keyfine diyecek yok. 'Amerika gezisi, gribal enfeksiyon' derken bayramın son gününde Aytaç Durak tesislerine gelip oyuncularıyla hasret giderek Başkan Levent Özveren, samimi açıklamalarda bulundu.

Keyifli görünen Başkan, söze peş peşe alınan galibiyetlerle başladı:

"Önce Alanyaspor'u, ardından da 1461 Trabzon takımını yenmemiz çok iyi oldu. En azından zirve adına yolumuzda ilerliyoruz. Bu açıdan bakıldığında morallerimiz yerine geldi. Şu an mutlu ve huzurlu bir ortamımız var. Futbolcularımın bana verdiği söz var; ikisini yerine getirdiler. Kaldı 3 galibiyet. Onlardan sözlerini yerine getirmesini bekliyorum. Tabii bugünden itibaren bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız. Yani kombine bilet satışlarına hız vereceğiz. "

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Futbolcuların başarılı olmasının kendi ellerini güçlendirdiğine dikkat çeken Özveren,"Elimizin güçlenmesi futbolcularımızın başırısına bağlı. Baktığınızda yönetim olarak biz de verimli olacağımızı tahmin edemezdik. Kombineye yine start vereceğiz. Taraftarımız her zemen olduğu gibi yanımızda. Bizim taraftarımız herşeyi hakediyor. Dünyanın hiç bir yerinde bizim taraftar gibisi yok. Tek dileğim onları şampiyonlukla sevindirmek. sanırım müthiş bir şey olurdu."dedi.

METİN AKTAŞ ÖNEMLİ

Kaptan Metin Aktaş'a sözü getiren Levent Özveren,"Şansımız Metin Aktaş gibi bir kaptanımız var. İyi bir ağabey iyi bir insan. Futbolculuk yaşamı bittiğinde eğer bin yönetici olursam onu göndermeyeceğim. Yine kulüpte görev vereceğim. Bunun yanı sıra Tayfun'un sakatlığı düzeldi. Ağır bir grip geçirdi. Bunu insanlar bilmiyor ama şimdi düzeldi ve idmanlara başladı. Çok şeyler bekliyorum Tayfun Özkan'dan. Sanırım onunda içi içine sığmıyor." diye konuştu.

MEHMET GÖKOĞLU'NUN CİDDİ KATKISI OLDU

Sıakıntılı süreci yeniden hatırlayan ve hatırlatan Başkan Özveren,"Hayli sıkıntılı bir dönemdi. sezona şokla başladık. Bunun sebebi Başkanımız Tuncel'in hukuki sürecidir. daha sonra hoca sıkıntısı ve alınan başırısız sonuçlar. Biz göreve geldik, devamında Mehmet Gökoğlu yönetime girdi. Mehmet Gökoğlu'nun bizlere ciddi artıları oldu. Şimdi aile havasını yaşıyoruz. Benim isteğim hafta bir taraftarında katılacağı toplantılar yapmak. Bunu da sağlarsak olumlu izlenimler olur. "şeklinde ifade kullandı.

YÖNETİME TALİPLİ VARSA GELSİN

Başkan son olarak sözlerini şöyle tamamladı:

"Taraftarımız zor günde destek oluyor. Zor zamanda Alanya'ya gelip destek oldular, galip geldik. Şimdi 20 saatlik Fethiye'ye gitmik istiyorlar. Elimizden geleni yapacağız. Düşünün biz Küba'da maç yapmaya kalksak oraya gelecekler. Son iki haftadır muhalif kanadın sallamaları da durdu. Ancak şunu belirtmeliyim ki, yönetime talipli varsa onlara bırakırız. Yeter ki, Demirspor şampiyon olsun. Ben başkanlık veya yönetim herhangi bir görev istemem, Yönetim kurulu üyesi olsam da olur. "

Facebookta PaylaşTwitter'da Paylaş

Yorumlar(0)

Henüz Yorum Eklenmemiş