2 bin 500 tane Mavi-Lacivert forma dağıtıldı.

2 bin 500 tane Mavi-Lacivert forma dağıtıldı.

Adana Demirspor’un sezon açılışı nedeniyle Kayserispor ile Pazar günü yaptığı hazırlık maçında taraftarlara 2 bin 500 tane mavi-lacivert forma dağıtan Avukat Ertuğrul Doğaner, “Taraftar olmak, hiçbir karşılık beklemeden kulübünün arkasında duran kitle demektir. İşte Adana Demirspor taraftarı da aynen böyle bir taraftar gurubudur. Dünya’da eşine az rastlanan taraftar gurubuna sahip olduğumuz için guruluyuz, mutluyuz” dedi.

            Bir grup taraftar, Avukat Ertuğrul Doğaner’i bürosunda ziyaret ederek, yaptığı örnek davranış nedeniyle çiçek verip, forma hediye etti.

            Taraftarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Avukat Doğaner, “Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulunun, bu sezon Adana Demirspor’un şampiyonluğu için çok önemli bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda taraftar da, camia da son yıllarda görülmemiş bir inanmışlık içerisinde bulunuyor. Bu inanmışlık, geçtiğimiz Pazar günü 5 Ocak Stadı’nda yine gözler önüne serildi. Mavi-lacivertli renklere aşık olan Adana Demirspor taraftarı şampiyonluğa tam anlamıyla inanarak takımlarına destek oldular. Bizler Adana Demirspor taraftarı olarak son derece onurlu ve guruluyuz” dedi.

 

            Doğaner’e örnek davranışı nedeniyle teşekkür eden mavi-lacivertli taraftarlar “Ertuğrul Bey’in duyarlılığı bizleri çok sevindirdi. Başarıya son derece inanan Adana Demrspor taraftarları, mavi-lacivertli formalarıyla maçlarını izleyip, takımlarına destek olacaklar” diye konuştu.

Facebookta PaylaşTwitter'da Paylaş

Yorumlar(0)

Henüz Yorum Eklenmemiş

Yorum

(*) Zorunlu alanlar

CAPTCHA

Resmi görüntülemekte sorun yaşıyorsanız yenileyiniz.

Lütfen bu alana yukarıda gördüğünüz güvenlik kodunu giriniz